• 0232 / 224.967
  • receptie@openautocenter.ro
  • Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Service Autorizat Volkswagen

Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme și SUV-uri din Wolfsburg,Gemania. Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („Din dragoste pentru automobil”). Compania și în același timp marca VW aparțin azi concernului Volkswagen Group (Volkswagen AG), ca mărime al patrulea grup de producători de automobile din lume, după GM, Toyota și Ford.

În anul 2010 livrările Volkswagen au urcat cu 13,7 % la 7,14 milioane de automobile și SUV-uri, nivel record în istoria grupului.

PROGRAMARE SERVICE VOLKSWAGEN

Pentru o vizită în service completează formularul de programări online sau poți suna la

0232 224 967

Programare Online

Avantajele Service-ului Autorizat Volkswagen

Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil.

GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII

Ca service autorizat, vă oferim o gamă mult mai largă și diversificată de servicii de reparații și întreținere pentru modelele de mașini Skoda.

PERSONAL CERTIFICAT VOLKSWAGEN

Personalul nostru cu experiență este certificat după standardele uzinei Volkswagen. Au urmat numeroase sesiuni de calificare susținute de importatorul Volkswagen, Porsche Romania.

ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Investițiile constante în echipamente de ultimă generație, dedicate brandului Volkswagen, ne permite identificarea și soluționarea corectă a problemelor, cât și timpi mici de așteptare.

SERVICE CU EXPERIENȚĂ

De 20 ani suntem prima alegere a celor interesati de marca Volkswagen si ne dorim sa ramanem prima optiune a clientilor nostri prin calitatea serviciilor.

TIMPI SCĂZUȚI DE AȘTEPTARE

Beneficiem de instrumente speciale, sisteme de diagnostic și o capacitate mărită de lucru, care asigură reparația mașinii dumneavoastră, într-un timp mult mai scurt.

TARIFE SPECIALE

Oferim tarife speciale pentru pachetele de service, ce includ atât reduceri la piesele originale Volkswagen, cât și reduceri pentru manoperă.

ISTORIC

„Am continuat, am progresat și am devenit Dealearul Open Auto Center care se remarcă prin service-ul dotat cu echipamente de ultimă generație pentru diagnosticarea mașinilor, am implementat vopsitoria ecologică cu vopsele pe bază de apă Standox, am înnoit show-room-ul și l-am extins după conceptul european Volkswagen, am înființat spălătoria, am construit stația ITP și service-ul rapid de „roți”. ”

„Am mai deschis un sediu – noul sediu de pe Calea Chișinăului unde am reunit toate facilitățile oferite de noi: cel mai mare show-room din țară la vremea respectivă – Skoda – reunit cu activitatea de service Skoda și cu activitățile de tinichigerie și vopsitorie cu aceeași garanție a calității Standox.”

Open Auto Center Iași a deschis vopsitoria: „Din nou am fost primii care ofereau culoare și personalitate mașinilor prin servicii de vopsitorie profesioniste cu calitate garantată Standox.”

Open Auto Center Iași a deschis sediul de pe Primăverii vis-a-vis de Sala Sindicatelor: „Am fost primii din Iași care au oferit servicii profesioniste, de calitate pentru mașini de mărci străine.”

MISIUNE

  • De 20 ani suntem prima alegere a celor interesați de marca Volkswagen și ne dorim să rămânem prima opțiune a clienților noștri prin calitatea serviciilor și profesionalismul echipei. Certificarea ISO 9001:2008 confirmă încrederea acordată de Porsche România precum și grija față de clienții noștri. Misiunea noastră este să depășim așteptările clienților prin gama de servicii de un înalt nivel tehnic pe care o oferim. Satisfacția clienților este unitatea de măsură pentru realizările noastre.

© Copyright 2018 | OPEN AUTO CENTER S.A. | ANPC | Developed by Colibri