• 0232 / 224.967
  • receptie@openautocenter.ro
  • Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Service Autorizat SsangYong

Suntem dealer autorizat și service autorizat SsangYong din octombrie 2017. Am făcut acest pas deoarece după cum știm, la nivel european și nu numai, segmentul SUV este în continuă creștere. Marca SsangYong vine în completarea ofertei de mașini noi Open Auto Center oferind modele foarte competitive ca nivel de preț și dotări în toate clasele de SUV-uri.

Viitorul mărcii SsangYong, în România, arată promițător. Prin urmare, considerăm relevantă extinderea activității de service către utilizatorii acestei mărci de autovehicule, pentru a le oferi servicii after-sales la standardele producătorului.

PROGRAMARE SERVICE SSANGYONG

Pentru o vizită în service completează formularul de programări online sau poți suna la

0232 224 967

Programare Online

Avantajele Service-ului Autorizat SsangYong

Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil.

ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

În calitate de distribuitor autorizat pentru România societatea noastră se ocupă și de comercializarea întregii game de piese, consumabile și accesorii originale Ssangyong.

TIMPI SCĂZUȚI DE AȘTEPTARE

Beneficiem de instrumente speciale, sisteme de diagnostic și o capacitate mărită de lucru, care asigură reparația mașinii dumneavoastră, într-un timp mult mai scurt.

TARIFE SPECIALE

Oferim tarife speciale pentru pachetele de service, ce includ atât reduceri la piesele originale SsangYong, cât și reduceri pentru manoperă.

ISTORIC

Noul importator exclusiv pentru Romania este Wallis Automotive Europe Ltd și care din ianuarie 2013 începe distribuția noilor produse Ssangyong în România. Construim o rețea nouă de parteneri Ssangyong în cele mai importante orașe din România unde vom prezenta clienților vehiculele de teren Ssangyong cunoscute pentru capacitățile de off-road, robustețea, încrederea și calitatea lor.

În anul 2010 Ssangyong a fost preluată de grupul Mahindra&Mahindra din India, unul din cele mai mari concerne din domeniul industriei și al serviciilor, prezent în peste 100 de țări din lume, având cca. 144.000 angajați și care va asigura suportul financiar necesar ofensivei noilor modele Ssangyong. În acest sens Ssangyong va lansa 5 modele complet noi iar noii acționari și-au propus ca obiectiv dublarea vânzărilor ajungând la vânzarea a 300.000 de unități pe an. . În 2015 a lansat un SUV de clasă B, modelul Tivoli, model ce a vândut 63,693 de unități în anul lansării devenind cel mai de success nou model lansat al mărcii.

La mijlocul anilor 2000 Ssangyong devine lider în producția de vehicule SUV în Coreea de Sud, oferind gama variată de vehicule de teren Rexton, Kyron, Actyon și Actyon Sports, la care adăuga monovolumul Rodius, disponibil opțional cu tracțiune integrală și limuzina de lux Chairman.

In anul 1993 Ssangyong începe un parteneriat strâns cu Mercedes Benz AG, în baza căruia accesează technologie avansată (în special în ce privește motorizările pe diesel și benzină respectiv transmisiile automate) și începe producția modelelor Musso bazate pe tehnologia de la Mercedes.

În anul 1988 societatea îsi schimbă numele în Ssangyong Motor Company și în același an lansează prima mașină de teren proiectată și construită în întregime în Coreea, prima generație a modelului Korando.

Societatea a fost înființată în anul 1954 sub numele de Ha Dong-Hwan Motor iar din anii ’70 a început producția și vânzarea versiunii coreene a vestitelor autoturisme de teren Jeep Willy.

MISIUNE

  • Dorim să rămânem prima opțiune a clienților noștri prin calitatea serviciilor și profesionalismul echipei. Misiunea noastră este să depășim așteptările clienților prin gama de servicii de un înalt nivel tehnic pe care o oferim. Satisfacția clienților este unitatea de măsură pentru realizările noastre.

© Copyright 2018 | OPEN AUTO CENTER S.A. | ANPC | Developed by Colibri