• 0232 / 224.967
  • receptie@openautocenter.ro
  • Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Service Multimarcă

Având peste 20 de ani de experiență, Open Auto Center are la dispoziţie instrumente speciale şi sisteme de diagnostic al calității care în combinație cu procedurile tehnice recomandate de producător asigură funcționarea perfectă și siguranța mașinii dumneavoastră indiferent de marcă. Astfel, service-ul nostru multimarcă vă oferă o gamă largă de servicii auto de reparații, întreținere și nu numai.

PROGRAMARE SERVICE MULTIMARCĂ

Pentru o vizită în service completează formularul de programări online sau poți suna la

0232 224 967

Programare Online

Avantajele Service-ului nostru

Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil.

GAMĂ LARGĂ DE SERVICII

Ca service cu tradiție, vă oferim o gamă mult mai largă și diversificată de servicii de reparații și întreținere pentru modelele de mașini multimarcă.

PERSONAL CU EXPERIENȚĂ

Personalul nostru este recomandat de orele de pregătire și experiența în ani. Acesta ridicându-se la standardul mereu ridicat al tehnologiei folosite în cadrul autovehiculului dumneavoastră.

ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Investițiile constante de-a lungul timpului în echipamente de ultimă generație, ne permit identificarea și soluționarea corectă a problemelor, cât și timpi mici de așteptare.

SERVICE CU EXPERIENȚĂ

De 20 ani suntem prima alegere a celor interesaţi de cele mai calitative servicii şi ne dorim să rămânem prima opţiune a clienţilor noştri.

TIMPI SCĂZUȚI DE AȘTEPTARE

Beneficiem de instrumente speciale, sisteme de diagnostic și o capacitate mărită de lucru, care asigură reparația mașinii dumneavoastră, într-un timp mult mai scurt.

TARIFE SPECIALE

Oferim tarife speciale pentru pachetele de service, ce includ atât reduceri la piesele originale, cât și reduceri pentru manoperă.

© Copyright 2018 | OPEN AUTO CENTER S.A. | ANPC | Developed by Colibri