• 0232 / 224.967
  • receptie@openautocenter.ro
  • Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Ştiai că cine strănută la 50 km/h conduce 13 m fără să vadă?

Pentru sănătatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu să fie curat.
De aceea, se recomandă igienizarea periodică a instalaţiei de climatizare.
Astfel se înlătură microorganismele şi particulele de polen depuse în instalaţie,
scade riscul producerii de alergii şi se elimină mirosurile neplăcute.

Prezența bacteriilor în interiorul mașinii tale poate duce nu doar la un miros neplăcut, ci si la iritații ale ochilor, ale căilor respiratorii, poate cauza migrene și în mod sigur înrăutățește starea de sănătate a persoanelor ce suferă de diverse afecțiuni respiratorii.

Să nu uităm că Iașiul este cel mai poluat oraș din România, așadar, aspectele menționate mai sus sunt amplificate.

Dar, aparatul utilizat pentru a igieniza mașina cu ozon ajută la dezinfectarea habitaclurilor autovehiculelor, precum și a sistemelor de climatizare auto. Această metodă de igienizare este mai eficientă decât metodele clasice prin produse chimice deoarece elimină în totalitate impuritățile și curăță chiar și locurile mai puțin accesibile ce sunt medii favorabile pentru dezvoltarea virușilor, sporilor, mucegaiului, etc.

Mai mult, ozonul este un dezodorizant foarte eficient, având capacitatea unică de a elimina mirosurile neplăcute ce afectează calitatea aerului din spaţiile interioare cum ar fi fumul de ţigară, noxe auto, benzină sau animale.

Așadar, pentru a-ți igieniza corespunzător mașina și a o reîmprospăta, profită de oferta noastră de Igienizare cu ozon la doar 100 Ron. Condu mai sănătos cu Open Auto Center! Programează-te online acum!

Programare online
© Copyright 2018 | OPEN AUTO CENTER S.A. | ANPC | Developed by Colibri