• 0232 / 224.967
  • receptie@openautocenter.ro
  • Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

ŞTIAŢI CĂ?

Filtrul de praf şi polen reduce pătrunderea polenului şi a prafului fin în interiorul autovehiculului? O persoană care strănută la o viteză de 50 km/h, conduce pe o distanţă de 13 metri fără să vadă nimic.

Conform Clubului Automobilistic din Germania (AvD), fiecare al patrulea accident este provocat din cauza unor persoane care suferă alergii? (Sursa: www.avd.de)

Dacă filtrul este colmatat, creşte concentraţia de praf, calamină şi microorganisme în aerul din interiorul maşinii? Astfel, creşte gradul de oboseală şi ca urmare se diminuează capacitatea de concentrare la condus.

Dacă particulele de murdărie intră în sistemul de climatizare din cauza unui filtru “plin”, acestea influentează negativ funcţionarea sistemului? Astfel, pot să apară mirosuri neplăcute.

Dacă filtrul este colmatat, scad performanţele ventilaţiei şi, ca urmare, geamurile se aburesc mai repede?

Asociaţia Germană pentru Alergii şi Astm recomandă înlocuirea anuală a filtrului de polen? (Sursa: www.daab.de)

FILTRELE DE PRAF ŞI POLEN ORIGINALE:

asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer

sunt realizate din două straturi. Primul filtru filtrează particule mari de praf şi calamină. Cel de-al doilea strat îndepărtează un număr mare de spori de ciuperci şi polenul, care pot să afecteze plămânii.

cu strat suplimentar de microfiltru de cărbune activ, reduc mirosurile şi fixează agenţii dăunători gazoşi. Ozonul este astfel transformat aproape în totalitate în oxigen. În plus, filtrele noi asigură vizibilitatea mai bună datorită faptului că geamurile se aburesc mai puţin.

asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului.

reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic.

opresc peste 99% din cele circa 3 000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

Reţinerea agenţilor dăunători

Reducerea aburirii geamurilor

Diminuarea simptomelor alergice

Protejarea sistemului de climatizare

Mai puţine mirosuri neplăcute

OPTAŢI PENTRU PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE
 au aceaşi calitate ca şi piesele utilizate în procesul de fabricaţie al autovehicului dumneavoastră

 asigură o funcţionare continuă şi concomitentă a tuturor componentelor

 vă oferă cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate şi performanţă.

© Copyright 2018 | OPEN AUTO CENTER S.A. | ANPC | Developed by Colibri